Huisje met directe toegang aan zee in Asnelles in Normandie : vakantiewoning met uitzicht op de baai aan de Normandische kust - Calvados

HOMEVAKANTIEAANBIEDINGENHUISJE RESERVERINGENNAAR HUISJES AAN ZEE
www.gites-en-normandie.eu
normandie vakantiehuisjes de Asnelles in dept. calvados in normandie normandie vakantie appartementen am strand in normandiehuisje am zee de asnelles am strand , in normandievakantie am strand de asnelles , in normandie normandie zee vakantie , de asnelles in normandienormandie strandvakantie , am strand de zee , in dept.calvadosappartementen am zee , am strand de asnelles , in normandie
huisje asnelles normandie accomodation calvados rental vakantie appartement in normandiehuisje am zee in normandienormandie strandvakantie am zee zeevakantie in normandieappartementen am zee de asnelles in normandieqstrandvakantie de asnelles in normandie

"Le Large" (Open Zee)

(1e verdieping)

Het appartement LE LARGE (Open zee) dankt zijn naam aan het uitzicht dat men heeft vanaf de eerste verdieping van het huisje: het ligt aan zee en heeft ramen die uitkijken op het strand. Het appartement biedt uitzicht over het hele strand van Asnelles en over de zee.
Het appartement ligt op de eerste verdieping van het huisje en de zij-ingang van het huisje komt direct uit op de zeepromenade die uitsluitend bestemd is voor voetgangers: zodra u het tuintje uitloopt, komt u dus op het strand.Dit comfortabele appartement biedt onderdak voor 3 tot 5 personen. Het bevat een woonkamer met een zitbank en een open keuken met een mooi granieten werkblad. Het appartement is voorzien van een kurkvloer. Dit biedt extra comfort, daar kurk een natuurlijk isolatiemiddel is dat zeer aangenaam en warm is buiten het zomerseizoen.
In het appartement bevindt zich een 3-persoons slaapkamer met badkamer en apart toilet.
Het meubilair is van goede kwaliteit, in de slaapkamer bevindt zich een kledingkast en in de badkamer hangen elegante wastafels. Er is veel zorg besteed aan de inrichting.
Vanaf de zitbank hebt u een prachtig uitzicht over zee. U kunt dus van het zeezicht genieten zonder nat te worden.
Zie ook de plattegrond van het appartement LE LARGE >>

Met de auto komt u bij het appartement via de straat aan de achterzijde en de omheinde privé parkeerplaats, die zich net naast de zij-ingang van het huisje bevindt. U hebt dus dubbel voordeel: u kunt tot dicht bij het huisje komen met de auto, maar u kunt naar zee zonder de auto te hoeven pakken.
Voor grote groepen is het mogelijk om het complete huisje met 3 appartementen te huren (één appartement per verdieping), daar de 3 appartementen met elkaar in verbinding staan via een inpandige trap.
De accommodatie wordt voor de aankomst van de gasten in gereedheid gebracht. Voor net dat beetje extra comfort wordt vòòr de aankomst van de gasten de verwarming aangezet.
Een heerlijke vakantie aan het strand met een prachtig uitzicht op zee.
Een huisje met uitzicht op zee met directe toegang tot het strand in Normandië.


>> Contact Huisjes aan zee
>> Reserveringen Strandhuisjes

LE LARGE bevat :
1 slaapkamer met een bed van 1m60 breed
en een bed van 90cm breed,
1 woonkamer met een slaapbank van 1m60 breed,

De keuken is voorzien van :
een magnetron, een elektrische oven, inductie-kookplaten, een koelkast, een elektrische waterkoker, een elektrisch koffiezetapparaat en een broodrooster